Loading...
VVB Wereldwijd2019-11-11T01:05:17+02:00

Wereldwijde netwerkactiviteiten

Lijst van activiteiten van het wereldwijde FCEM-netwerk

25-27 april 2019, Commissie FCEM in Jerevan (Armenië).
19-21 november 2019, FCEM Congres in Lima (Peru) - Aandacht gewijzigde datum!

Een netwerk van 5 miljoen vrouwelijke ondernemers in 120 landen en 5 continenten.

FCEM (Femmes Chefs d'Entreprises Mondial) is een niet-winstgevende, niet-gouvernementele, apolitieke en niet-religieuze organisatie zonder winstoogmerk, die een enorme solidariteitsband tot stand brengt met vrouwen die een gemeenschappelijk belang delen: de geest van ondernemerschap.

Vandaag de dag, met meer dan 70 jaar bestaan, omvat het FCEM-netwerk meer dan 120 landen, vijf miljoen bedrijven op de vijf continenten. Als lid van FCE Belgium heeft u toegang tot FCEM.

In maart 2017 werd tijdens de vergadering van het Wereldcomité in Monaco de nieuwe president Marie Christine Oghly unaniem gekozen als opvolger van Laura Frati Gucci, die sinds 2011 in functie is.

FCEM versterkt en ondersteunt nationale FCEM-verenigingen van vrouwelijke ondernemers door te lobbyen bij publieke en private instellingen, door solidariteit, vriendschap, cultureel begrip en de uitwisseling van kennis en ervaring te stimuleren. FCEM faciliteert business development, partnerschap en internationale handel via het B2B Bidsnest platform.

Meer informatie over FCEM

VERBINDING MAKEN MET BIDSNET !

Om uw bedrijf, uw producten en diensten te promoten en partners of investeerders te vinden, heeft FCEM een uniek netwerkplatform opgezet: BIDSNET.

IK VERBIND MIJZELF